" />

Fotogalerij

Hier vind je foto's van het kasteel en het park, foto's van het interieur waaronder de benedenverdieping, de slaapkamers en de badkamers. Tot slot hebben we ook nog foto's van de omgeving toegevoegd. Klik op de foto's om de fotogalerij te openen. Veel kijkplezier!

Het park

Het park ligt rond het kasteel. In de zomer kan je er lekker pick-nicken en zonnen. In de winter kan je er lekker sneeuwpret beleven. Het park wordt ook uitstekend onderhouden en is voorzien van heel wat mooie natuur. De kastanjeboom in het midden van het park komt precies uit een sprookje.

Het kasteel

Het kasteel en de bijgebouwen (originele paardenstallen) liggen gekaderd in het romantische park. Het kasteel is in een uitstekende staat en is zeer recent gerenoveerd. Het kasteel ligt in de Champagne streek , en het ligt vlakbij de Seine. Dus je kan mooie wandel- en fietstochten maken.

De vertrekken

De vertrekken zijn recent gerenoveerd en zijn in uitstekende staat. We zijn voorzien van 8 slaapkamers en 7 badkamers, een biblotheek, een eetkamer, een grote salon, een kleine salon en een keuken. Je hebt slaapkamers in verschillende soorten en kleuren, aan de meeste slaapkamers is er een badkamer.

De regio

De Champagne regio heeft een eeuwenoude geschiedenis en een zeer rijke natuur. Je vindt hier ruines van oude Romeinse steden, de schat van de Gallische stam 'Vix', middeleeuwse steden, kastelen en abdijen, Napoleontische kastelen en authentieke stadskernen uit de 16de eeuw met zeer leuke terrasjes en winkelwandelstraten,...

Er zijn binnen de straal van een half uur ook vele ontspanningsmogelijkheden; 3 golf clubs, een pretpark, een meer, vele rivieren om te vissen, wouden om te jagen en natuurlijk duizenden Champagneboeren waar je kan gaan proeven.

chacenay

© 2010 Château des Tertres en Champagne

All rights reserved