" />
Bekijk onze speciale aanbiedingen
%

Indien je speciale wensen hebt, kunnen we hieraan proberen te voldoen. Denk je bijvoorbeeld aan een huwelijksfeest in 'Chateau des Tertres' of aan een verblijf met een grotere groep, of heb je de wens om slechts 1 nacht te verblijven of.... contacteer ons gerust.


Indien er toevallig een reservatie geannuleerd wordt waardoor het domein terug vrij komt, kunnen we deze periode alsnog voor jou reserveren aan een speciaal tarief. Gelieve ons hiervoor te contacteren.


We werken voor onze arrangementen zeer nauw samen met Hôtel Du Commerce te Mussy-sur-Seine. Valerie en Jean-Michel Cheut werden intussen vrienden. Bezoek hun website www.hotel-restaurant-mussy.com.


Aangezien we erg goede relaties hebben met de Champagnehuizen uit de regio kunnen we vaak ook speciale arrangementen aanbieden. Bekijk de bladzijde 'Champagne Arrangementen' in deze website.


Ook voor jagers zijn er speciale arrangementen beschikbaar. DIt in samenwerkeing met Hôtel Du Commerce en de lokale jachtverenigingen die u kunnen uitnodigen. Bekijk de bladzijde 'Jacht Arrangementen' in deze website.

bloemen2
ingang

Onze tarieven

Onze tarieven zijn zeer betaalbaar. Vooral indien je met enkele vrienden of familieleden van een vakantie wilt genieten in 'Château des Tertres en Champagne'.

Hoe groter de groep, hoe goedkoper de prijs per nacht per persoon.


Er dient echter vermeld te worden dat de tarieven EXCLUSIEF BTW zijn (10 %). De verblijfsbelasting is wel inbegrepen.

Rondleiding

Bij uw aankomst wordt u opgevangen en krijgt u een rondleiding doorheen het domein en het hoofdgebouw. Alle basiselementen worden uitgelegd en de verbruiksstanden worden genoteerd in jouw aanwezigheid. Bij vertrek wordt samen met jou een rondgang georganiseerd om een staat van bevinding op te stellen en de verbruikte hoeveelheden samen te registreren. Elke dag staat er iemand ter beschikking om op uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen van 14 uur tot 15 uur.


Stookolie

In bovenstaande tarief is een stookolieverbruik van 400L per week (200L voor een lang weekend of een midweek) inbegrepen in de prijs. Extra verbruik wordt aangerekend aan 1,16 euro/Liter


Elektriciteit

In bovenstaande tarief is een electriciteitsverbruik van 400kwh (200 Kwh voor een lang weekend of een midweek) inbegrepen in de prijs. Extra verbruik wordt aangerekend aan 0,31 euro/Kwh


Kookgas

Het gebruik van kookgas is inbegrepen in de prijs. Wees echter voorzichtig met gasflessen.


Schoonmaak

Indien je wenst dat elke maandag, woensdag en zaterdag iemand de kamers komt opruimen en poetsen, kan je dit vragen tijdens de rondleiding. Deze kosten zijn inbegrepen in de prijs.


Indien je echter wenst dat de schoonmaakploeg, na een feest, alles opruimt en opbergt dan kan je dit best op voorhand melden. Hierbij worden de volgende tarieven aangerekend: opruiming van het park 50 euro, opruiming van het kasteel 150 euro plus 15 euro per persoon.


Bed- en badkamerlinnen

Het gebruik van bedlinnen, badkamerlinnen en keukenhanddoeken is inbegrepen in de prijs. Indien je echter extra linnen wil meebrengen (voor zwembad bijvoorbeeld,...) kan dit uiteraard.

Het bedlinnen wordt elke week verwijderd (dus indien u 2 weken blijft, wordt het bedlinnen op een zaterdag verwijderd en vervangen door nieuw, proper bedlinnen).


Alarm

Het kasteel is bijzonder goed beveiligd tegen inbraak en vandalisme met behulp van een 3-trapsbeveiliging gekoppeld aan een externe alarmcentrale. Indien je tijdens het verblijf gebruik wenst te maken van deze inbraakbeveiliging, dan kunnen we dit activeren (je krijgt dan een gepersonaliseerde code,...). Hiervoor wordt echter 40 euro aangerekend aaangezien ook de externe beveiligingsdient jouw verblijf en code zal superviseren.


Zwembad

Het gebruik van het zwembad is inbegrepen in de prijs. Respecteer echter de veiligheidsregels. Ongevallen zijn op eigen risico.


Telefoon en Internet

Telefoon en internet zijn NIET inbegrepen in de prijs en worden gefactureerd op basis van het reële verbruik.


Weekend (3 nachten) of Midweek (4 nachten)

Week (7 nachten)

low season short
high season short
low season long
high season long

© 2010 Château des Tertres en Champagne

All rights reserved